Varauslomake

Markkinointi&Mainonta tavoittaa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset.  Tee varaus Markkinointi&Mainonnan diginostoihin alla olevalla lomakkeella. 

  • Noston hinta 300 € + alv / viikko (ma-su). Nosto edellyttää Monsterin sivuilla julkaistun työpaikkailmoituksen.
  • Työpaikkailmoitus pyörii karusellissa 9 muun työpaikkailmoituksen kanssa.
  • Mikäli toivottu ajankohta on jo varattu täyteen, olemme sinuun yhteydessä viimeistään tilausta seuraavana arkipäivänä.

Markkinointi&Mainonnan kohderyhmä ja tavoittavuus

Markkinointi&Mainonta on mainonnan, markkinoinnin ja myynnin äänenkannattaja sekä oman alansa johtava media. Marmai.fi on nopeaan uutisointiin keskittynyt sivusto, josta löytyy tuoreimmat uutiset, blogipostaukset ja kommentit alan uusimmista käänteistä. 

Markkinointi&Mainonta tavoittaa myynnin, markkinoinnin ja viestinnän ammattilaiset. Nämä henkilöt ovat vaikeimmin löydettävissä olevia osaajia, jotka tietävät mitä haluavat, ja joista työnantajat kilpailevat. M&M tavoittaa erityisesti jo urallaan edenneet johtajat, päälliköt ja asiantuntijat, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Marmai.fi:n viikkotavoittavuus on 9000 lukijaa.

Tavoitat vaikeastikin rekrytoitavat asiantuntijat, jotka eivät aktiivisesti hae töitä.

Markkinointi&Mainonta on edelläkävijä ja menestyksen työväline, josta löytyy tuoreimmat uutiset, blogipostaukset ja kommentit alan uusimmista käänteistä.

Esimerkki työpaikkanostosta sivustolla