Mobiilikäytön lisääntyessä videosisältöjen kulutus on kasvanut räjähdysmäisesti. Rekrytointivideo on helppo tapa tutustuttaa hakijat yritykseen ja sen kulttuuriin. 

Monsterin uusi veloitukseton Monster Studios -sovellus on kehitetty vastamaan työnhakijoiden tarpeita. Yhä useammin hakijat toivovat videosisältöjä teksti-ilmoitusten tueksi - tai miksei jopa korvaamaan ne. Sovelluksen avulla voit helposti kuvata ja editoida videon sekä liittää valmiin rekryvideon mukaan työpaikkailmoitukseenne.

 

 

Saat sovellusta varten tarvittavat tunnukset ottamalla yhteyttä asiakaspalveluumme: yritys@monster.fi tai 010 665 2180.

 

 

Luo ammattitasoisia videoita vain muutamalla klikkauksella

KUVAA VIDEOITA
Kuvaa rekrytointivideosi helposti älypuhelimella. Sovellus auttaa asettamaan kameran sijainnin oikein ja teleprompteri-ominaisuus auttaa valmistellun tekstin lukemisessa videoinnin aikana.

EDITOI HELPOSTI
Videoiden muokkaaminen sovelluksessa on tehty helpoksi. Editointityökalu mahdollistaa materiaalin leikkaamisen, kuvatekstien, logojen ja kuvien lisäyksen ja ruudun kuvatasojen hallinnoinnin.

JULKAISE VIDEO TYÖPAIKKAILMOITUKSEEN
Voit julkaista videon suoraan sovelluksesta Monsterin työpaikkailmoitukseen. Voit tehdä useita videoita eri ilmoituksia varten. Lisäksi kannattaa ladata videot itsellesi, jotta ne voi hyödyntää myös sosiaalisessa mediassa.

Katso ohjevideo

 

Miksi rekrytointivideo?

Kiinnitä hakijoiden huomio

Tilanteessa, jossa yritykset joutuvat kilpailemaan parhaista osaajista, on muista työpaikoista erottuminen ja työnhakijoiden houkuttelu tärkeää. Video on keino erottua.

Läpinäkyvä yritys menestyy

Videoilmoituksella voit helposti näyttää hakijoille inhimillisemmän puolen yrityksestä ja rakentaa luottamusta läpinäkyvänä toimijana.

Luo aitoutta työnhakuprosessiin

Videon avulla voit helpommin kertoa omin sanoin, miksi työnhakijoiden kannattaisi tulla juuri tähän yritykseen töihin.

Säästä aikaa rekrytoinnissa

Kun annat realistisen kuvan työpaikasta, yrityksestä ja työyhteisöstä, houkuttelet yrityksesi kulttuuriin sopivia hakijoita

Vaivatonta

Yhdellä sovelluksella voit sekä kuvata, editoida ja julkaista rekrytointivideosi Monsteriin helposti ja nopeasti.

Edullista

Et tarvitse videotuotantoryhmää tai kameroita. Kaikki hoituu puhelimellasi ja ilmaisella sovelluksellamme.

Lue lisää