Hei, sinä opiskelujen loppusuoralla oleva tai vastavalmistunut tulevaisuuden ammattilainen!

Alma, Monster, KPMG ja LähiTapiola kutsuvat sinut tiistaina 9. huhtikuuta Amos Rexiin kuulemaan, millaisia taitoja tulevaisuuden työelämässä vaaditaan ja miten löytää oma urapolkunsa opiskelujen jälkeen. Tule tutustumaan uusiin näkökulmiin: Miltä näyttää tulevaisuuden työelämä? Millaista on tulevaisuuden johtajuus ja millaisia uusia taitoja vaaditaan niin työntekijöiltä kuin työnantajilta? Pääset tapahtumassa myös ilmaiselle yksityiskierrokselle Amos Rexiin. 

Aika: Tiistai 9.4.2019 klo 8.00-15.15
Paikka: Taidemuseo Amos Rexin ja Bio Rexin tilat, Helsinki

#FutureForerunners2019

OHJELMA

Tutustu päivän aikatauluun. Voit osallistua päivän aikana kahteen eri ohjelmalinjaan.

Klo 8.00 alkaen
Ilmoittautuminen ja aamupala

Klo 9.00
Tervetulosanat
Päivän juontajana toimii Ronja Salmi

Keynote: Muuta maailmaa yrittäjänä – Futuricen tarina
Hanno Nevanlinna, Co-Founder and Director of Culture, Futurice

Klo 10.00
Ohjelmalinjat: Valitse haluamasi ohjelmalinja kolmesta vaihtoehdosta:
- Löydä oma yrittäjyytesi. Case: Startup-urheilija
- Menestyksen avaimet työnhaussa
- Kulttuuri rocks – älä siis dissaa sitä!

Klo 11.00
Lounas, demotori + verkostoitumista Bio Rexin lämpiössä

Klo 11.45
Alustus: Vaatimuksena ketteryys. Mihin työelämä on menossa?
Kirsi Laakso, Customer Insights Director, Dagmar

Keskustelu: Työelämän murros on jo käynnissä - mutta se on vasta alkua
Mitä taitoja ja osaamista työntekijöillä on tulevaisuudessa oltava työelämässä pärjätäkseen? Miten yritysten on muututtava sopeutuakseen muutokseen? Onko kaikkien pakko muuttua?  

Keskustelijoina:
Pirjo Kuusela, Corporate Social Responsibility Manager, Nordea
Kaija Bridger, Head of Talent Management, KONE
Ronja Salmi, yrittäjä, toimittaja, kirjailija
Joni Mäkinen, People Development Lead, Alma Media
Paula Ikonen, opiskelija, Haaga-Helia

Moderaattorina: Ninni Myllyoja, Kauppalehti

Klo 13.15
Ohjelmalinjat: Valitse haluamasi ohjelmalinja kolmesta vaihtoehdosta:
- Löydä oma yrittäjyytesi. Case: Startup-urheilija
- Menestyksen avaimet työnhaussa
- Kulttuuri rocks – älä siis dissaa sitä!

Klo 14.30
Keynote: Media nimeltä Mmiisas - henkilöbrändistä ammatti
Miisa Rotola-Pukkila "Mmiisas"

Tilaisuuden ohjelmaosuus päättyy noin klo 15.15

Klo 15.15-17.30
Tapahtuman osallistujille ekslusiivinen mahdollisuus vierailla ilmaiseksi taidemuseo Amos Rexissä

Ohjelmalinjat

Voit käydä päivän aikana kahdessa valitsemassasi ohjelmalinjassa, yhdessä aamupäivällä ja toisessa iltapäivällä. Valitse ilmoittautumisen yhteydessä, mihin ohjelmalinjaan/-linjoihin aiot osallistua. Ohjelmalinjat voivat tulla täyteen, joten varaa paikkasi ennakkoon. Tutustu alta eri ohjelmalinjojen sisältöön.

Ronja Salmi toimii päivän juontajana

Ronja on kirjailija, toimittaja, yrittäjä sekä ikäluokkansa kokeneimpia tv-juontajia Suomessa. Hän on vuoden 2016 Kirjan ja ruusun päivän kirjailija sekä Vuoden juontaja 2017.

Ronja toimii parhaillaan Helsingin Kirjamessujen ohjelmajohtajana. Suurelle yleisölle Ronja on tuttu Ylen ohjelmasta Mitä mietit, Ronja Salmi?

Hanno Nevanlinna, Co-Founder and Director of Culture, Futurice

Hanno on yksi viidessä maassa toimivan, digipalveluja ja konsultointia tarjoavan Futuricen perustajista. Hanno on perustanut myös Futuricen UX-liiketoiminnan, toiminut HR-johtajana ja ollut keskeisessä roolissa edistyksellisen yrityskulttuurin kehittämisessä. Tällä hetkellä Hannon fokus on vastuullisuuden integroimisessa liiketoimintaan ja palvelukehitykseen. Hanno on visionääri, joka innovoi uusia asioita digipalveluista huonekaluihin ja parempiin työelämän käytäntöihin.

Miisa Rotola-Pukkila "Mmiisas"

Mmiisas-nimellä tunnettu Miisa Rotola-Pukkila on yksi Suomen seuratuimmista sosiaalisen median vaikuttajista, joka tällä hetkellä opiskelee puheviestintää Tampereen yliopistossa ja tutkii pro gradu -tutkielmassaan tubettajien ja seuraajien välistä vuorovaikutussuhdetta Kauppalehti Optio valitsi hänet sadan vaikutusvaltaisimman suomalaisen joukkoon vuonna 2016. Miisa puhuu tubettamisesta ammattina, YouTuben kehittymisestä nykyiseen asemaansa ja henkilöbrändin merkityksestä sosiaalisen median vaikuttajalle.

Jyrki Louhi, KPMG ja Viivi Lehikoinen, startup-urheilija

Jyrki Louhi toimii urheiluverotuksen ja -juridiikan asiantuntijana KPMG:llä ja vastaa myös Suomen KPMG Sports Advisory -palveluista. Hänellä on pitkä tausta jääkiekkoammattilaisena, ja toimii Suomen jääkiekkoliiton ja HPK Liiga Oy:n hallituksissa.

Viivi Lehikoinen on seuraavan sukupolven yleisurheilija, joka valittiin vuoden 2016 nuoreksi urheilijaksi Helsingissä. Hän on 19-vuotias urheilijayrittäjä, joka tähtää aikuisten kansainväliselle huipulle tämän päivän metodein. Viivi on alle 18-vuotiaiden Euroopan mestari ja alle 20-vuotiaiden EM-pronssimitalisti, joka voitti viime vuonna myös 400 metrin aitojen Suomen mestaruuden.

Pipsa Aro, yrittäjä & mentori, Pipsa Consulting

Pipsa on mentoroinut jo neljän vuoden ajan sekä korkeakoulutettuja nuoria että jo pidemmälle ehtineitä ammattilaisia löytämään unelmaduuninsa. Mentorointia hän tekee Suomen Mentorien ja oman yrityksensä kautta. Rekryala, markkinointi ja työnantajamielikuva ovat Pipsan suuria intohimoja. Tapahtumassa Pipsa on yksi Monsterin ohjelmalinjan puhujista.

Wilma Vilén, Senior Consultant Manager, Partner, Studentwork

Wilma Vilén muodostaa työssään Studentworkilla parhaita mahdollisia ”matcheja” nuorten osaajien ja yritysten välille löytämällä juuri oikeat tekijät avoimiin työpaikkoihin. Wilma suhtautuu intohimoisesti alaan ja töiden lisäksi kehittää osaamistaan ja auttaa muita nuoria osaajia eteenpäin urallaan osallistumalla vapaa-ajallaan mentorointitoimintaan. Tapahtumassa Wilma on yksi Monsterin ohjelmalinjan puhujista.

Mirva Puranen, rekrytointipäällikkö, Lahden kaupunki

Mirva on työurallaan päässyt tarkastelemaan rekrytointia useista eri näkövinkkeleistä. Nykyisessä työssään Lahden kaupungilla hän auttaa esimiehiä onnistumaan rekrytoinneissa. Aiemmin hän on mm. auttanut työnhakijoita löytämään seuraavan unelmatyönsä. Mirvan sydäntä lähellä on erityisesti hakijakokemus ja sen kehittäminen.
Tapahtumassa Mirva on yksi Monsterin ohjelmalinjan puhujista.

Tomi Sinisaari, HRD-johtaja, LähiTapiola

Tomi Sinisaari on kulttuureille sielunsa myynyt johtaja ja johtamisen kehittäjä, joka on työskennellyt sekä pienissä että isoissa organisaatioissa, niin saneerauksessa kuin voimakkaassa kasvussa olevissa yrityksissä, Suomessa ja ulkomailla. Tällä hetkellä Tomi työskentelee LähiTapiolassa HRD-johtajana.

Kirsi Laakso, Customer Insights Director, Dagmar

Kirsi on kuluttajaymmärryksen ammattilainen, joka vetää Dagmarissa toista Insight-tiimiä ja vastaa Dagmarin trendityökalujen kehittämisestä ja hyödyntämisestä.

”Olen kuluttajan ja ihmisen äänitorvi. Rakastan ongelmia ja etenkin niiden ratkaisemista. Innostun kuluttajaymmärryksen hyödyntämisestä johtamisen välineenä. Trendien seuraaminen ja niiden hyödyntäminen liiketoiminnassa on lähellä sydäntäni.”

Lisää luettavaa? Poimi vinkit työnhakuun ja tutustu tapahtuman työnantajiin